Deelname Art Laren | Schapenveiling

ART LAREN

14, 15, en 16 juni vindt 24ste editie van Art Laren ‘Kunst op de Brink’ plaats. Dit jaar presenteert Henk Gijselman zijn kunstwerken samen met enkele collega kunstenaars op deze openlucht kunstbeurs. Lees hier meer over Art Laren: https://onlinetouch.nl/artlaren/art-laren-uitnodiging

SCHAPENVEILING

Op zondag om 15.00 vindt er een speciale veiling voor het goede doel Energy4all plaats. 10 Larense kunstenaars zijn de uitdaging aangegaan om een kunststof schaap te beschilderen. Henk Gijselman heeft één van deze schapen beschilderd geïnspireerd door een schilderij van Vincent van Gogh. De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan onderzoek naar een medicijn voor energie-stofwisselingsziekten te onder-steunen. Lees hier meer over de actie.

Gijselman Exposities open tijdens beursweekend

Tijdens het beursweekend zal de expositieruimte aan de Drift 6 geopend zijn, alwaar nog veel meer schilderijen van Henk Gijselman te zien zullen zijn.